top of page
slider triangle copy_edited_edited.png
Zoeken

Hoe vinden we elkaar terug in 2024?

Meer verbinding.

Aan de keukentafel, op het werk en in de samenleving.

Iedereen wil het, maar weten we ook hoe we dat gaan doen?


Hoe vinden wij elkaar terug in 2024?

Dat is waar echte inclusie over gaat.


Naar het antwoord op die vraag ga ik de komende maanden op zoek in mijn eerste podcast. Ik wil weten hoe jij het doet, wat we kunnen leren van experts en welke blinde vlekken we hebben. Niemand zegt dat het makkelijk is, maar wat als we onze focus in 2024 nu eens volop op verbinding leggen?


Wat ik leer uit gesprekken in mijn podcast, verwerk ik in mijn nieuwe keynote talk, beschikbaar vanaf maart 2024.


Heb je zelf een goede tip voor meer verbinding? Laat het me weten op welcome@elkejeurissen.com


Tot binnenkort,


Elke2 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page